Dupa cum ati vazut in forum, Ebloguri lanseaza un nou concurs la care pot participa toti bloggerii inscrisi pe platforma, cu conditia sa fie participanti activi in aceasta comunitate. Ca si pana acum, premiul va fi de 50 de dolari in paypal sau o tema wordpress premium – alegerea ii apartine castigatorului.

Deocamdata pastram ca mod de departajare numarul comentariilor aferente articolului inscris in concurs, dar, daca aveti sugestii mai bune, am fi bucurosi sa le aflam, asa ca va invitam sa va spuneti parerea in legatura cu aceasta modalitate de jurizare.  Regulamentul integral al concursului il puteti citi pe forum si tot acolo puteti sa va inscrieti, cu o simpla replica in care sa mentionati articolul cu care vreti sa participati.

Repetam – desi poate vom fi considerati pisalogi 🙂 – rugamintea de a NU incerca sa trisati . Vrem o altfel de comunitate, nu una din care sa faca parte trisorii, noi suntem fair-play, asa ca va cerem acelasi lucru. Cei care nu-s corecti vor fi eliminati din concurs fara niciun fel de menajamente.

Asadar….spor la blogging ! 🙂

Despre autor

Lasă un răspuns