Fie că vorbim de sexul frumos, ori de cel puternic, cu toţii iubim fotbalul. Bărbaţii din instinctul masculin, din ideea de competiţie, iar femeile ajung şi ele să îl îndrăgească, fie că este vorba de calea naturală sau de o obişnuinţă. Acest blog abodează una dintre cele mai importante ligi de fotbal, mai exact cea din Italia, Seria A. Pun pariu că sunt mulţi susţinători ai echipelor italiene pe această platformă, iar acest blog este ca o mină de aur informaţională pentru orice fan al fotbalului, spune un Egocentric.

Eu mă leg de aceleaşi lucruri care vă sunt deja cunoscute: designul. Îmi place. Şi headerul îmi place, că-i de un albastru din ăla de-ţi sare în ochi, orice dioptrii ai purta. Sidebarul este aerisit, bine amplasat, deci din partea mea, numai de bine.

Foarte multe lucruri nu pot spune, pentru că eu si fotbalul suntem entităţi paralele. Este un blog dedicat microbiştilor, deci luaţi de citiţi, că aveţi ce.

”In fotbal, italienii au o filozofie simpla care a stat in permanenta la baza rezultatelor imense obtinute atat de echipele de club in era buna, a Seriei A cat si a echipei nationale. Intai se pun bazele fundatiei (apararea) apoi se construieste palatul. Se anihileaza armele letale ale adversarului apoi urmeaza contraatacul la baioneta.

E momentul sa vorbim despre turnul palatului din fotbalul italian. Despre oamenii decisivi din fata portilor adverse, despre killeri de profesie propusi de fotbalul peninsular, fotbalului mondial. Daca intr-o postare anterioara am vorbit putin despre Christian Vieri as propune pentru cine are buna dispozitie si timpul necesar sa ne reamintim de Fillipo Inzaghi. Atacantul in permanenta prezent in pozitie de offside.

Cand priveai fizicul lui Filippo Inzaghi, uneori iti puneai intrebarea daca acest baiat este fotbalist. Dar daca este sa cauti o definitie scurta pentru Inzaghi, ai putea spune ca a fost in permanenta omul potrivit la locul potrivit. Sau arta de a fi invizibil pana-n momentul decisiv pe terenul de fotbal.

Despre autor
  1. va multumesc pentru promovare. o adevarata surpriza placuta pentru mine

  2. @buzucmarius, ma bucur ca reusesc sa fac surprize placute. Pentru mine e o adevarata bucurie si realizare.

Lasă un răspuns