Există mai multe tipuri de host-uri pentru blogul tău, dar cum decizi care este cel mai bun host pentru tine?

1. Costurile

Revizuiește serviciile oferite de mai multe host-uri pentru blogul tău și găsește unul care se potrivește nevoilor tale la cel mai bun preț. Apoi, cercetează cât mai mult. Întreabă alți bloggeri ce host-uri folosesc în prezent pentru a obține unele opinii curente cu privire la serviciile și prețurile diferitelor firme de hosting.

2. Limitări de transfer de date

Asigură-te că verifici cât de multe date se pot transfera prin intermediul blogului tău în fiecare lună. Limita de transfer trebuie să fie suficientă de mare pentru a găzdui toate datele pe care le publici pe blogul tău și să fie vizualizate de către fiecare persoană care-ți vizitează blogul. Amintește-ți că ai posibilitatea să faci upgrade întotdeauna la limite mai mari de transfer pentru blogul tău atunci când va crește – nu trebuie să te grăbești să cumperi o cantitate mare din prima.

3. Spațiul

Fiecare blog are alocat o anumită sumă de spațiu pe un server pentru stocare. Verifică alocările de spațiu pentru diferite pachete de găzduire pentru a te asigura că alegerea pe care ai făcut-o este cea mai bună opțiune și este făcută pentru bugetul tău. Amintește-ți, cei mai mulți bloggeri nu au nevoie de terabytes de spațiu pentru a-și găzdui blogul propriu.

4. Fiabilitate, Viteză și Up-Time

În cazul în care vizitatorii nu pot vizualiza blogul tău, sau nu te poți conecta la contul de host pentru actualizare, nu te mai gândi la a doua revenire din partea lor pe blog. De aceea este extrem de important pentru a înțelege up-time-ul oferit de serviciile de hosting pentru blogul tău. În cazul în care viteza de accesare a blogului este prea lentă, vizitatorii vor deveni frustrați și vor trece mai departe de blogul tău. Asigură-te că evaluezi serviciile de host bazate pe fiabilitatea lor.

5. Suport

Dacă ai o întrebare sau problemă cu privire la serviciile de hosting, este imperativ ca hosting-ul să aibe angajați disponibili în orice moment pentru a vă ajuta. Verifică cu atenție tipul de sprijin oferit de fiecare serviciu de hosting pentru a te asigura că este corespunzător cu nevoile tale.

 

Despre autor
1 Comentariu
  1. Firma ZOAR este praf la categoria suport. De o luna stau cu un ticket deschis si nici acum nu mi s-a raspuns … Asa ca am decis sa renunt la serviciile lor, desi erau bune. 🙂

Lasă un răspuns