De ani de zile, blogging-ul a fost un subiect fierbinte în rândul persoanelor care doresc să facă bani de acasă. Adevărul este că realitate blogging-ului s-ar putea să nu se ridice la așteptările tale bazate pe unele dintre poveștile de succes uimitoare, care mai mult ca sigur le-ai auzit și tu. Prin urmare, este important să înțelegi pe deplin adevărul despre blogging – deci nu trebuie să fii dezamăgit, frustrat sau devastat atunci când viața ta ca blogger nu se dovedește a fi ceea ce ți-ai imaginat.

Cinci dintre cele mai comune realități care surprind bloggerii începtări sunt descrise mai jos pentru a te ajuta să evaluezi dacă este sau nu blogging-ul potrivit pentru tine.

1. Tu, probabil, nu vei face o grămadă de bani

Dacă dorești să începi un blog pentru că ai auzit că mulți bloggeri pot face o mulțime de bani și se îmbogățesc din blogurile lor, este puțin probabil ca blogging-ul să-ți satisfacă așteptările tale. Există bloggeri care câștigă șase cifre pe lună? Da, dar majoritatea nu ajung acolo. Există unii bloggeri care au fost în locul potrivit la momentul potrivit sau pur și simplu au avut noroc și au înregistrat o creștere a veniturilor din blogul lor rapid? Da, dar acei oameni nu reprezintă norma bloggerilor.

2. Pentru a avea succes, trebuie să lucrezi mult

Dacă vrei să fii un blogger de succes, ai nevoie de mult timp și efort pentru a atinge obiectivele tale. Bloggerii nu publică doar posturi pe blog. Ei își aduc cititorii să comenteze pe propriile bloguri și de pe wb, precum și prin email și alte metode offline. Ei petrec timp cercetând idei noi pentru bloguri, menținerea pe știri interesante și tendințele care sunt pe subiectul lor, construirea de relații cu influență, testarea produselor ce sunt legate de blogul lor, și gestionarea de întreținere a blogurilor. Este o listă lungă de sarcini pe care bloggerii de succes o fac în fiecare zi, și există întotdeauna ceva nou de învățat sau de a încerca.

3. Oamenii vor fi răi cu tine

Dacă îți imaginezi că atunci când îți începi blogul, oamenii vor citi articolele tale și vor spune cât de minunat este ceea ce spui, vei fi dezamăgit. Pentru anumite motive, oamenii își scot părțile lor întunecate, prin intermediul anonimatului pe Internet doar pentru a spune lucruri pline de ură și nepoliticoase despre tine. Ai nevoie să te ții tare pe picioare pentru a fi un blogger de succes.

4. Oamenii, probabil, îți vor fura conținutul

Din păcate, legile dreptului de autor nu ajută bloggerii foarte mult pentru a îi proteja atunci când se creează conținut original și le publică online. Acest lucru este valabil mai ales pentru bloggerii al căror conținut este de multe ori republicat pe alte bloguri și site-uri. Uneori, întregul conținut de pe blog va fi republicat pe un al site sau blog. Da, poți contacta proprietarul site-ului și să raportezi încălcarea dreptului de autor. Poți obține chiar și un avocat să se implice. Cu toate acestea, cu cât blogul este mai popular, cu atât vei găsi conținutul republicat pe web fără permisiunea ta de mai multe ori, și de multe ori nu vei fi citat ca autorul original.

5. Vizitatorii nu au de gând să vină rapid

Construirea unui blog de succes are nevoie de timp. Publicarea articolelor nu este sufiecientă pentru a atrage o audiență, deci trebuie să fii pregătit pentru a promova în mod direct blogul tău. Răbdarea și perseverența sunt două trăsături de care ai nevoie dacă vrei să fii un blogger de succes cu un blog bine vizitat care-ți va aduce veniturile pe care le speri să le ai.

Despre autor
  1. Acesta ar fi un articol bun pentru bloggeri incepatori. Cu siguranta le va taia tot elanul multora dintre ei !:)
    Stii care este parerea mea? Daca te apuci de blogging doar ca un hobby, cu siguranta vor veni si banii mai devreme sau mai tarziu. Daca te apuci de blogging doar pentru a castiga bani, cu siguranta nu se va intampla acest lucru.

  2. Majoritatea cred ca bani cresc pe internet . Fara munca, dedicatie si, nu in ultimul rand, pasiune nu rezolvi nimic

    • Cuuuuum adică vrei să insinuezi că nu o să devin un multimiliardar din bloage !?!?!? 😛 Păi eu am rezervat localul pentru petrecerea de 1.000.000 euro (am deja 19 câştigaţi) !!!!!!!!!! 😉

  3. Pana la bani si faima e drum lung. Cred ca prima data descoperi ca ai ceva interesant de spus si o poti face online. Si de acolo incepe munca, informarea, construirea blogului, crearea continutului, promovarea si abia apoi feedback-ul. Iar restul vin pe parcurs, dar esential e sa ai timp, rabdare, sa vii cu noutati, concursuri, sa fii activ si in offline, unde te poti ocupa de promovare prin diverse evenimente, si cel mai greu e sa te mentii la un nivel, iar renumele sa nu te schimbe ca om.

  4. @vasilache daniela nu sunt 100% de acord cu tine . Faima te schimba uneori in rau .

Lasă un răspuns